
שיקשוקית של מחניודהיש הרבה מתכונים שתכננו יום אחד לשים עליהם יד, והשיקשוקית של מחניודה הוא בהחלט אחד מהם. לשמחתנו יצא לנו להחליף כמה מילים עם השף, ויצאנו עם המתכון המלא של אחד הניגובים הכי לוהטים בירושליםמסעדת מחניודה|mako אוכל| פורסם11/08/1607:21 ![]() צילום: יעקב הררי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מאדים את הבצל במעט שמן על חום נמוך עד שהוא נהיה שקוף. 2מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו באמצעות כף עץ. מערבבים ביסודיות עד שהבשר מתבשל היטב. 3מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לערבב. משאירים את המחבת על האש עוד כ-5 דקות (לא שוכחים לערבב מדי פעם כדי שלא יישרף). 4מוסיפים את התבלינים והפיסטוקים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים (בשלב הזה אפשר להוסיף קצת עמבה). 5מערבבים טחינה עם מעט יוגורט עד לקבלת מרקם אחיד. 6מרכיבים את המנה: מוזגים את טחינת היוגורט לצלחת ההגשה, מעליה מנה גדושה של תערובת הבשר, ומגישים עם פיתות חמות. >> בואו לראות את אסף גרניט משדך בין השיקשוקית לפיצה >> רוצים לזכות בארוחת טעימות במסעדת מחניודה? בואו לנסות את מזלכם ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |