
קדירת החלוצים ממטולה: קדירת בקר וירקות שורשדרך מוצלחת להיכנס לאווירה חורפית היא לצלול אל תוך הכנת קדירת בקר וירקות שורש עמוסה כל טוב, שבתוכה משכשכות להן כופתאות שגלגלתם לגמרי לבד מחלהקלרי לישנסקי|הכי טעים שיש| פורסם17/09/1412:48 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש  | 
 המצרכים :מרכיבים:
 לכופתאות:
 אופן ההכנה:1תערובת הכופתאות: מוציאים את החלק הפנימי של החלה בלבד. מוסיפים את המים וסוחטים את החלה סחיטה קלה. מוסיפים את הביצה, הפטרוזיליה והעירית. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומניחים בצד. אחרי מנוחה קצרה קורצים כופתאות עגולות. 2התבשיל: חותכים את הבשר לקוביות, מכינים בצלחת קמח עם פפריקה, אבקת שום, כורכום, כמון, מלח ופלפל לבן. מקמחים את הבשר. 3בסיר קדרה עם שמן זית, מטגנים וסוגרים את הבשר מכל צדדיו. 4מקלפים וחותכים את כל הירקות לקוביות גסות ומוסיפים לסיר עם הבשר לטיגון של חמש דקות עם תוספת של מעט שמן זית. (2-3 כפות). 5מתבלים בפלפל אנגלי ועלי דפנה ומכסים במים עד גובה הקדרה. מרתיחים ומנמיכים להבה. מוסיפים את מיץ התפוחים, הצ'ילי, המלח והפלפל גרוס. מוסיפים את הכופתאות לסיר ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |