
 המצרכים :לציר הירקות:
 לריזוטו:
 אופן ההכנה:1אופן הכנת הציר: מקלפים ושוטפים היטב את הגזר, שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי, וחותכים אותם גס. 2מפרקים את השומר ושוטפים היטב. מקלפים ופורסים את הבצל ושיני השום. 3מוסיפים את כל המרכיבים הנוספים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה, מבשלים על להבה נמוכה כשעה, מסננים ושומרים בקירור. 4הכנת הריזוטו: צולים את העגבניות על להבת הגז, מקלפים ואופים אותן בתנור בחום של 180 מעלות רבע שעה. 5מתבלים את השומר בשמן זית, מלח ופלפל, צולים בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה. 6בסיר רחב בעל תחתית כבדה ממיסים 2 כפות חמאה ומטגנים את הבצל והכרשה עד לשקיפות. מוסיפים את האורז ואת התימין, זרעי השומר והכוסברה ומטגנים כדקה נוספת. 7מוזגים את היין ומערבבים היטב, מתחילים להוסיף את ציר הירקות בהדרגה ומערבבים במרץ, לאחר מכן מוסיפים את השומר והעגבניות הקלויים. 8מוסיפים את הערק ואת יתרת הציר עד לדרגת הבישול הרצויה ומכבים את האש. 9מבליעים פנימה תוך ערבוב 2 כפות חמאה, 2 כפות פרמזן ואת הפטרוזיליה הקצוצה. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |