mako
פרסומת

צ'יפס אפוי עם אבקת מרק ופפריקה

אנחנו יודעים, אתם באמת מתכננים לשדרג את הצ'יפס בתנור - לכתוש שום, לפזר תימין ולזרות קצת מלח הימלאיה ורדרד מעל. ועכשיו בואו נהיה ריאליים: צ'יפס אפוי טעים לאללה עם אבקת מרק ופפריקה

mako אוכל
פורסם:
סודות השפים – תפוחי אדמה אפויים
סודות השפים – תפוחי אדמה אפויים | צילום: מתוך קמפיין יוניליוור, mako
הקישור הועתק

המרכיבים: 
5-4 תפוחי אדמה גדולים (עדיף מזן בעל קליפה אדומה)
1/4 כוס שמן
2 כפות אבקת מרק
קורט פפריקה

אופן ההכנה:

1. משרים את תפוחי האדמה בקערת מים.

2. חותכים כל תפוח אדמה ל-8 פלחים (משאירים את הקליפה).

3. מערבבים בקערה שמן, אבקת מרק ופפריקה. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. 

4. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה בתבנית, ואופים כחצי שעה בחום של 200 מעלות.

*אפשר להגיש עם מיונז חלפיניו או כל מטבל אחר שאוהבים.