mako
פרסומת

אתם לא צריכים יותר מסננת לפסטה

למי לא יצא לאחוז בסיר פסטה רותח ולנסות לשפוך את המים לכיור באלגנטיות, בלי לחטוף כוויה ובלי שחצי מהתכולה תישפך ביחד עם המים? באמת שלכולם יצא, וכנראה שזו הסיבה שהטיפ הפשוט הזה משך כל כך הרבה תשומת לב. אנחנו כבר ניסינו. וואלה, עובד

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
סינון פסטה
אתם הולכים לנסות את הטיפ הזה עוד היום | צילום: Markus Mainka, ShutterStock
הקישור הועתק

כשנתקלנו בפוסט שעלה לאחרונה בעמוד של eatsgil  - הלא היא גיל אבידור אלוני, לקח לנו רגע להבין מה קורה פה. מצד אחד – עשרות תגובות נלהבות שמחלקות את החיים ללפני ואחרי, מצד שני – הסרטון כל כך קצר ופשוט, שלרגע לא היינו בטוחים שההתלהבות היא אמיתית. אז לא רק שהיא אמיתית, היא גם מוצדקת, כי הסרטון הזה בפשטותו מציג טכניקה שכל אחד יכול ליישם ופותרת בעיה שאנחנו באופן אישי נתקלנו בה איזה מיליון פעם.

אז ככה: מכירים את זה שהכנתם פסטה והגיע הזמן לסנן את המים, אבל אין לכם מסננת? או גרוע מזה – יש לכם מסננת אבל אתם מתעצלים להוריד אותה מאיזה ארון גבוה? שני המצבים קרו לנו אישית (כשהיינו צעירים וכשהפכנו מותשים מהחיים, בהתאמה) ובכל פעם המצב הזה הלך והתדרדר.

פסטה
פסטה | צילום: shutterstock_olgamiltsova, shutterstock

ניסינו שלל זוויות, עם ובלי עזרת המכסה של הסיר, אבל תמיד אחוז מסוים מהאטריות (לפעמים אפילו חצי מהכמות) מצאה את עצמה בכיור, ואחוז מסוים מהאצבעות שלנו מצאו את עצמן עם כוויות. השיטה הזו פותרת את הבעיה אחת ולתמיד (או כמעט לתמיד, כמו שציינה אחת התגובות. נגיע לכך בהמשך).

כל מה שצריך לעשות הוא להניח כף בין הסיר למכסה שלו, פונה כלפי מטה, לאחוז טוב את המכסה משני הצדדים ולשפוך את המים דרך הסדק הצר שנוצר.

התגובות, כמו שאפשר לראות, מהללות את השיטה. עשרות תגובות כמו "הלם" או "גדול" (חלקן מעוקבות ועוקבים שמעידים על עצמם כבעלי קילומטראז' מכובד במטבח), עוקבת אחת שמודה למעלת הפוסט בשם כל דירות הרווקים נטולות המסננת, עוקבת אחרת שמנסה לחשב את הזמן והאטריות שבזבזה במהלך החיים בניסיון לשפוך את המים, ואילו עוקבת אחרת, חסרת מזל, שנתקלה בפוסט בדיוק יום אחרי שסיר פסטה שלם נפל לה לכיור.

אנחנו, כמוהם, בטוחים שהטיפ הזה עוד ינוצל בבית שלנו לא מעט, אבל עוקבת אחת חדה הציעה "עכשיו תנסי לעשות את זה עם ספגטי". יש לנו תחושה שבתקופה הקרובה אנחנו נעבור סופית לפנה.