הקינוח בן המרכיב האחד שמסעיר את טיקטוק
יותר ממיליארד צפיות כבר יש ל"מרוב שזה פשוט לא נעים לקרוא לזה קינוח" הזה. ואיך מכינים אותו? בקלילות - רק מכניסים דבש למקפיא

כל מי שמסתובב במקומות הנכונים בטיקטוק בוודאי הופתע למצוא שם הרבה דבש לאחרונה - ממש כאילו חגיגות ראש השנה הממשמשות ובאות הן עניין אוניברסלי. אז לא, הן לא, אבל יוצא שממש עכשיו עלו שם בטיקטוק על טריק דבש מגניב במיוחד, שכל העולם צריך להכיר.
בואו נדבר רגע על דבש קפוא. בניגוד למים ולשאר נוזלים לא אלכוהוליים, כשמקפיאים דבש הוא לא מתקשה לגמרי, אלא מקבל מרקם חדש וצמיגי משהו. אם תמלאו דבש בבקבוק קטן ולחיץ (זכוכית לא תעבוד פה!) ותקפיאו אותו - כשתלחצו את הבקבוק עם צאתו מהמקפיא יצא ממנו הדבש באיטיות וצורתו תהיה כמו מעין צ'ורוס. והדבש בגרסה הזאת שלו, מתברר, משמש הרבה אנשים בעולם כממתק (טבעי ובריא יותר) לכל דבר. נאמר זאת כך, תגיד "דבש קפוא" בטיקטוק כבר קיבלה יותר ממיליארד צפיות, והיד עוד נטויה.
ניסיתם? ספרו לנו איך יצא!