mako
פרסומת

ככה שדרגנו את הצ'יפס שלנו, ואנחנו לא מביטים לאחור

באנגליה זה עניין שבשגרה להגיש צ'יפס עם חומץ (לא קטשופ, לא מיונז, רק חומץ ומלח). אצלנו זה משום מה לא תפס, אבל הטיפ המהמם הבא מגדיל את הסיכויים שהעוול הזה עוד ישתנה. ניסינו ואנחנו ממליצים ממש

אוכל טוב
mako
פורסם: | עודכן:
צ'יפס עם קטשופ ומיונז
צ'יפס עם קטשופ ומיונז | צילום: Birgit Reitz-Hofmann, ShutterStock
הקישור הועתק

הטיפ הבא מיועד רק לאנשים שמוכנים לצאת מהקופסה. וב"לצאת מהקופסה" אנחנו מתכוונים להניח לקטשופ המסורתי שתמיד הם מלווים בו את הצ'יפס שלהם לטובת תוספת לא פחות מסורתית אחרת (אומנם לא של המסורת שלנו, אבל למה לבדוק בציציות).

אם תטיילו לרגע (בדמיון, אלוהים ישמור, רק בדמיון) לאנגליה, תראו שם שלל סועדים שנהנים בכל רגע נתון ממנת צ'יפס טובה, שאותה הם מלווים לא בקטשופ, לא במיונז ולא בחרדל - אלא בחומץ. איך טובלים קטשופ בחומץ, תשאלו את עצמכם, שהרי מדובר בחומר נוזלי לחלוטין, והתשובה היא שאומנם לא טובלים אותו, אלא משפריצים מתוך בקבוק לחיץ כמות של חומץ על המנה כולה ומערבבים.

עד כאן אתם איתנו? כי לא, אנחנו לא מצפים מכם להספיג את הצ'יפס האהוב שלכם בחומץ, זה לא יהיה חברי מצידנו, אבל לאחר שנחשפנו לשיטה הבאה לתבל את הצ'יפס במתינות, וביודענו מניסיון שצ'יפס עם נגיעה של חומץ הוא באמת עונג גדול - אחנו מרגישים חובה לחלוק עם כולם את הבשורה.

ובכן, התשובה היא בקבוק ספריי. מחזיקים את החומץ בבקבוק ספריי, ובעזרתו מכסים את הטוגנים בשכבה עדינה עדינה של חמצמצות, שמשדרגת אותו פלאים באופן האחיד ביותר, ובלי לצרוב בלשון. ככה פשוט, כפי שאפשר לראות בסרטון הזה:

אז מה תגידו? מוכנים לצאת מהקופסה?