הדרך הפשוטה ביותר לקילוף תפוחי אדמה
פירה ותפוחי אדמה בתנור הם לכאורה שתי התוספות הקלות ביותר להכנה. למה לכאורה? כי את תפוחי האדמה צריך לקלף קודם, וזוהי משימה מעיקה לכל הדעות. אז לא עוד. הנה שיטה להיפטר מהקליפה מבלי לאבד את העשתונות

כמה סיזיפית היא משימת קילוף תפוחי האדמה - הסכין מוריד שכבה עבה מדי והקולפן נתקע ומלכלך. מיטיבי הלכת מצליחים לרוב לחתוך, לשרוט או לקלף גם את האצבע, אבל באמת שגם אם הכל הולך כמו שצריך, לעמוד ולקלף תפוחי אדמה אחד אחרי השני זו פשוט מטלה מנג'סת.
אז לא עוד. באתר FOODBEAST העלו סרטון קצר שמראה איך נפטרים בקלות מהקליפה של תפוחי האדמה. כל מה שצריך לעשות זה לעשות חתך מעגלי סביב מרכז תפוח האדמה באמצעות סכין חד, לזרוק את תפוחי האדמה לסיר עם מים רותחים ולתת להם להתבשל. כאשר הם מגיעים למידת הבישול הרצויה, מוציאים אותם מהסיר, צובטים את הקליפה משני הצצדים ומושכים. רוצים בונוס? תפוחי האדמה שלכם גם יהיו טעימים יותר, מכיוון שבושלו בקליפתם.
יאללה, למה אתם מחכים? רוצו להכין פירה.