mako
פרסומת

לאכול מנדרינה - בלי לקלף אותה

בלי ללכלך את הידיים ובלי לעשות קווצ': הנה לכם שיטה מדליקה וקלילה לפרוס את הפרי ולזלול אותו

mako אוכל
פורסם:
שלב 5
חיתוך מנדרינה | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
הקישור הועתק
לקלף מנדרינה
איך מגיעים לכזו תוצאה בלי לדחוף את הציפורניים מתחת לקליפה? | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie

הנה שיטה שהולכת לשנות לנו את החיים. כי הרי אנחנו אוהבים מנדרינות, אבל נמנעים מאכילתן בשל הטינופת והידיים הדביקות הכרוכות בקילופה. ובכן, לא עוד: מהיום לוקחים סכין, מבצעים את החיתוך המהיר – וטורפים את הפרי המתוק מבלי לסכן את המניקור או הצורך לשטוף ידיים.

שלב 1
1. חותכים את הראש של המנדרינה, מבלי לפגוע בבשר הפרי | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie

שלב 2
2. חותכים גם את הראש השני | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie

שלב 3
3. יוצרים עם הסכין פס לכל אורך המנדרינה | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie

שלב 4
4. פותחים כמו אקורדיון | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie
פרסומת

שלב 5
5. זוללים בהנאה | צילום: צילום מסך מאתר jewelpie