mako
פרסומת

איך מונעים משאריות עוגה להתייבש במקרר?

עמלתם וטרחתם על עוגה מהממת לשבת, ועכשיו אתם רוצים לאחסן אותה בקירור אבל חוששים שהיא תתייבש? לא עוד! הפתרון הגאוני לאחסון מושלם של שאריות עוגה מונח לכם ממש מתחת מאף וידרוש מכם פחות מדקה של עבודה

אוכל טוב
mako
פורסם:
עוגת חלב מרוכז פרוסה
הטריק המבריק שיימנע משאריות העוגה להתייבש | צילום: נופר צור, mako אוכל
הקישור הועתק

כמה שמחה מביאה איתה עוגה שנכנסת הביתה. לא משנה אם היא יצאה מהתנור שלכם או אם היא הגיעה מקונדיטוריה. אותה שמחה מבורכת עלולה להתפוגג ברגע שראותה עוגה מתייבשת, דבר שעשוי לקרות בקלות אם היא אוחסנה במקרר או אפילו אם נשמרה בכלי אטום.

כל מה שצריך זה נייר אפייה

לשמחתנו הגדולה, גילינו בזכות שפית קונדיטורית אוסטרית טיפ אדיר שנועד למגר את התופעה המבאסת בה העוגה הפרוסה ששמרתם הופכת להיות יבשושית ומתפוררת, ומאז רק בא לנו להכין עוגה. הטריק הולך ככה: חותכים מלבן קטן של נייר אפייה בגודל המתאים, ומצמידים אותו טוב טוב לכל החלקים החשופים בעוגה, ממש כמו בסרטון פה למטה: