mako
פרסומת

דרך חדשה ומגניבה לפתוח חטיפים

הסרטון הבא יראה לכם שאפשר לפתוח את הבמבה באופן שיהפוך את השקית למעין קערה, ועוד אחת כזו שעומדת יציב על השולחן. אנחנו אימצנו

mako אוכל
פורסם:
שקיות במבה אסם
מדף של שקיות במבה | צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל
הקישור הועתק
שקיות במבה אסם
שקית שקית שעל המדף, מה הדרך הכי טובה לפתוח אותך? | צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל

אם אתם מחובבי החטיפים - במבה, תפוצ'יפס ודומיהם - שגם אוהבים לחלוק (יש כזה דבר?), אנחנו חושבים שמצאנו את הטיפ הקטן שישנה לכם את החיים. בעזרת הטיפ הזה תוכלו לפתוח את השקית של החטיף, ליצור בה פתח רחב מספיק בשביל שכולם יוכלו לתחוב את ידיהם בלי שזה ייעשה מגעיל, ובעיקר - להעמיד את השקית על השולחן ביציבות. איך עושים את זה? זה קל: מחוררים את השקית בערך האמצע (ראו בסרטון). אפשר לעשות את זה עם השיניים, או בעזרת מספריים או כלי חד אחר. עכשיו מכניסים את האצבע, ומתחילים להרחיב את החור סביב סביב, תוך קריעה מבוקרת של השקית, עד שהוא מספיק גדול. זהו, עכשיו נותר רק להניח את השקית באמצע השולחן, ולתת בבליסה המשותפת.