mako
פרסומת

יופי, עכשיו טיקטוק מלמדים אותנו גם איך אוכלים נקניקייה

יותר ממאה עשרים אלף משתמשי טיקטוק כבר צפו ב"טיפ האולטימטיבי" לאכילת נקניקייה שלא תטנף לכם את הפנים והבגדים, אבל יש עם השיטה הזאת גם כמה בעיות

מערכת אוכל טוב
mako
פורסם:
נקניקייה עם קטשופ וחרדל
נקניקייה עם קטשופ וחרדל | צילום: Africa Studio, shutterstock
הקישור הועתק

קשה לשוטט במרחב הטיקטוקי מבלי להיחשף לאי אילו "טיפים משני חיים". מדי פעם מדובר במשהו שבאמת מצליח להדהים אותנו ואפילו הופך למנהג קבוע, מדי פעם מדובר בשטויות גמורות ומדי פעם יש טיפים הגיוניים ומגניבים, אבל לא ברור עד כמה הם משני חיים. הטיפ הבא הוא שילוב של כל הז'אנרים.

בקצרה, הטיפ לאכילת נקניקייה, עם רטבים כמובן, הולך ככה: יוצקים קטשופ וחרדל כרגיל מעל הנקניקייה כשהיא בתוך הלחמנייה, ואז מגיע הטוויסט: מסובבים את הנקניקייה עם הרטבים לתוך הלחמנייה ואז נותנים את הביס הראשון בלי לדאוג לכל ההתלכלכות הכרוכה באכילת נקניקייה.

נחמד בסך הכל, לא משהו שומט לסתות אבל בהחלט משהו לנסות בביקור הבא באיקאה נניח, אבל... עולות שתי שאלות עיקריות: 1. לא עדיף מראש לשים את הרטבים בתוך הלחמנייה? ככה גם חוסכים לאצבע את הסיבוב המלכלך. 2. מה עושים עם יש לנו כבר יותר תוספות מלבד קטשופ וחרדל? האם ערימת בצל מטוגן או כרוב כבוש תצליח להסתובב בקלות? לא בטוח בכלל. במילים אחרות, יש מצב שאכילת נקניקייה נועדה להיות מנהג ברברי ושזה בסדר גמור שתישאר כזאת.