עוד קצת ודי: טיפ מנצח לטיגון לביבות
אנחנו יודעים, באנו מאוחר בקטע לא נעים, אבל אנחנו מרגישים שעדיף להציל לביבה בישראל אפילו אם זה בהדלקת הנרות השמינית והאחרונה לחנוכה זה. אז היום, חברים, נלמד איך סוחטים תפוחי אדמה מגוררים כמו קינגים

את הטיפ הבא למדנו מפאולה רוזנברג, שלמה אותו מטיקטוק והכתירה אותו כגאוני:
נכון שרבים מאוד ממתכוני הלביבות מבקשים לסחוט את תפוחי האדמה המגוררים לפני שמערבבים אותם עם שאר המרכיבים? רק ככה, מבטיחים לנו, הלביבות יצאו פריכות כמו שאנחנו אוהבים אותן. אז איך סוחטים? אנחנו עד היום היינו חופנים את תפוחי האדמה המגוררים חופן חופן ומועכים מעל הכיור (עוד לא קרה שכל התפודים שרדו את התהליך), יש המכניסים אותם למסננת ונותנים להם להגיר נוזלים בזמנם החופשי ויש המסייעים להם ומועכים היטב את התפודים דרך המסננת. אף אחת מהדרכים האלה לא מרנינה, קלילה או יעילה מספיק, ולכן קבלו את הטריק של everything_delish:
חיתול כותנה. זה הפתרון. מעבירים את תפוחי האדמה המגוררים למה שאנחנו קוראים לו חיתול טטרה, וסוחטים היטב. כל הנוזלים המיותרים יצאו, אף שבב תפוד לא יברח איתם. ומה עושים עם הבד אחר כך? פשוט מכבסים אותו. אם אתם רוצים להשתמש בו שוב לענייני אוכל, כבסו ללא שום חומר ניקוי.
לטיפ הזה פאולה מוסיפה שגם למים שנסחטו מתפוחי האדמה יש שימוש: מכיוון שהם מלאים בעמילן אפשר להסמיך איתם מרקים - רק חשוב לא לצרוך אותם ללא בישול מקדים. החכמנו.
עשינו לכם חשק ללביבות? נו ברור :) הנה מתכוני הלביבות שלנו.