mako
פרסומת

הטריק הפשוט שגילינו לחיתוך עוגות

ושוב אנחנו בפינתנו: דברים שלמדנו בטיקטוק, והפעם: משתמשת שחשפה טריק פשוט וחכם לחיתוך עוגה, עם כלי שככל הנראה כבר יש לכם במטבח. להתראות פרוסות עוגה מעוכות ומתפרקות ושלום לכן פרוסות עוגה משולשות וחתיכיות

mako אוכל
פורסם:
טארט תותים ושוקולד - פרוסה
טארט תותים ושוקולד - פרוסה | צילום: חן שוקרון, mako אוכל
הקישור הועתק

זה כבר נהיה כמעט לא נעים, אבל מה לעשות שטיקטוק הפכה לפלטפורמת טריקים ושדרוגים לא רעה בכלל? רק לפני שבוע התוודענו לשיטה יעילה לסחיטת לימונים, והנה מגיע עוד טריק שאנחנו כבר לא יכולים לחכות לנסות וליישם בעצמנו.

אז ככה: כמה פעמים יצא לכם לעמוד מול עוגה שלמה שהכנתם (או עוגה שקניתם, אף אחד לא עומד כאן למשפט על השקעה כזאת או אחרת) בזמן שכולם מחכים לקבל את הפרוסה שלהם ואתם מרגישים את כל המבטים נישאים אליכם וברור שכולם חושבים "רק שאני לא אקבל את החתיכה הראשונה והמתפרקת"? אז תודות למשתמשת mimstercx לא תצטרכו יותר לדאוג, והכל בזכות פריט אחד: המלקחיים שלכם. ניתן לצפות בהדגמה המקורית:

עוגת שוקולד איטלקית פרוסה ומוכנה
צילום: חן שוקרון, mako אוכל

אז בשביל היישום של השיטה צריך בסך הכל להפוך את המלקחיים ולהשתמש דווקא בידיות, כנגד הטבע של המלקחיים, ומימי מתארת זאת כך: "העוגה נחתכת למשולשים מושלמים". כנראה ש-5.5 מיליון השיתופים מעידים על כך שהשיטה עובדת. ואנחנו מתכוונים לבדוק בבית.