mako
פרסומת

השיטה הכי מגניבה לעיטוף כריך

מכינים לילדים כל בוקר סנדוויץ' לבית הספר? אתם חייבים להכיר את השיטה הבאה: שני ניירות סופגים שבעזרת קיפול לא מאוד מתוחכם הופכים לאריזה נתלשת. שווה בדיקה

mako אוכל
פורסם:
הפקת סנדוויצ'ים כריך עוף
הפקת סנדוויצ'ים כריך עוף | צילום: אסף אמברם, mako אוכל
הקישור הועתק

אנחנו מניחים שאם אתם נמנים עם עדת ההורים, אתם בוודאי מכינים בבוקר לילדים שלכם כריך טעים ומזין. ואיך אתם אורזים אותו? עם נייר פרגמנט או כסף? שמים להם בקופסה רב פעמית? ואולי בכלל עם נייר מגבת סופג וחד פעמי? יש הרבה אופציות לעיטוף, אבל לאחרונה נתקלנו בשיטה כה מגניבה, שהיינו חייבים לחלוק אותה אתכם.

באתר Instructables, הראו את השיטה הבאה: 2 ניירות סופגים (מחוברים), שבעזרת קיפול לא מאוד מתוחכם יוצרים אריזה לכריך. רגע לפני שנוגסים בו, תולשים את החלק העליון, חושפים מחצית מהכריך ונשארים עם חלק תחתון ארוז ונוח לאחיזה ביד - שווה לנסות בבית. וככה עושים את זה:

צילום: instructables.com