mako
פרסומת

לא להורים בלבד: הדרך הכי נוחה להגיש אבטיח

לא פרוסות, לא משולשים ואפילו לא קוביות: מצאנו את הדרך הכי כיפית ונכונה להגיש לילדים אבטיח, שלדעתנו תעבוד מעולה גם על מבוגרים. נעים להכיר: אצבעות אבטיח

mako אוכל
פורסם:
אצבעות אבטיח
אצבעות אבטיח | צילום: athriftymom.com
הקישור הועתק

עצמו רגע את העיניים, ודמיינו את עצמכם חותכים אבטיח לילדים. מה אתם רואים? סביר להניח שאחת משתיים: או פלחים שאורכם כאורך האבטיח, כמו כשאנחנו היינו ילדים, או קוביות קטנות ואסתטיות, שמחייבות שימוש קטן ואסתטי בצלחת אישית ובמזלג. שתי השיטות, יש להודות, אינן אידיאליות, בעיקר כשמדובר בילדים בעלי אצבעות קטנטנות. בסוגיה הזו בדיוק הייתה טרודה הבלוגרית רבת הרעיונות A Thrifty Mom, עד שזה היכה בה: למה לא לחתוך את האבטיח למקלות, מבלי להסיר את הקליפה?

אצבעות אבטיח
אצבעות אבטיח. פינגר פוד במלוא מובן המילה | צילום: athriftymom.com

איך עושים את זה? זה קל: חותכים את האבטיח ל-3: שתי כיפות ומרכז. מניחים כל כיפה על משטח העבודה וחותכים אותה בצורת שתי וערב. את המרכז שנשאר, פשוט חותכים לקוביות.

אצבעות אבטיח
2 כיפות ומרכז | צילום: athriftymom.com
אצבעות אבטיח
שתי וערב לחלק עם הקליפה | צילום: athriftymom.com

ולא רק לילדים - זו דרך מצוינת לחתוך אבטיח לפיקניק או לטיול בחוץ, כשאין מפיות וצלחות בנמצא ורוצים לשמור על מנות קטנות וייצוגיות, ואפילו על שולחן אירוח זה יעבוד מגניב.