mako
פרסומת

כך תכינו פירה קרמי בלי חמאה או שמן

כמה פעמים ביקשתם לעצמכם פירה קטיפתי וקרמי, אבל לא רציתם להציף אותו בשמנת, חלב או בלוק של חמאה? אם אתם טבעוניים ואם אתם רוצים את הפירה שלכם פרווה ועוד לא הכרתם את הטריק הזה – הרשו לנו לשנות את עולמכם

mako אוכל
פורסם:
פירה צמיגי
פירה צמיגי | צילום: Viktor1, ShutterStock
הקישור הועתק

פירה הוא ללא ספק מהמנות שיכולות לגנוב את ההצגה. לא משנה אם זה המבורגר, סטייק, שניצל או שיפודים לידו בצלחת – אף אחד לא חסין מפני הקסם של פירה טוב נטול גושים. איפה מתחילה הבעיה? לא תמיד בא לנו או מתאפשר לנו להעמיס על התפודים שלנו חצי חבילת חמאה או מכל שמנת.

אז מה עושים בשביל לקבל פירה במרקם קרמי כמו שאלוהים התכוון? או. יכול להיות שלחלק מהטבעונים שבקוראינו הטריק הזה לא יחדש הרבה, אבל לכל מי שלא הכיר את השיטה, מדובר בשיחוק רציני: שימוש במי הבישול של תפוחי האדמה. כן, זה עד כדי כך פשוט.

פירה עם ממעך ידני
פירה עם ממעך ידני | צילום: Joe Gough, ShutterStock

אחרי שסיימתם לבשל את תפוחי האדמה, שמרו לפחות כוס ממי הבישול בצד. בזמן שאתם מועכים את החמודים האלה הוסיפו מהמים לפי הצורך - ותקבלו פירה במרקם אחיד וחלק. טיפ חשוב: תעבדו בהדרגה. עדיף שתשימו מעט מדי מי בישול ואז תוסיפו, מאשר שתציפו את הפירה שלכם.