יש הרבה דגים בים – איך אוכלים אותם?
איך נהנים מנתח דג משובח בלי להיחנק מהעצמות? המדריך למבתר, שיהפוך את כל בורי הבורי לנסיכי נילוס
mako
פורסם:
צעד ראשון: קשקש בקשקש
קחו סכין והעבירו אותו לאורכו של הדג, בנעיצה עמוקה.
צעד שני: שסע זה כאן
בעזרת אותה סכין, העבירו חתך לאורך חלקו העליון של הדג.
צעד שלישי: פילה להמונים
החדירו את הסכין לדג בפעם השלישית, והפרידו את פרוסת הבשר מהאדרה בצורה חלקה. חזרו על פעולה זו גם באגפיו האחרים של הדג, והרי לכם פילה תוצרת בית.
מצאתם טעות לשון?