mako
פרסומת

יש הרבה דגים בים – איך אוכלים אותם?

איך נהנים מנתח דג משובח בלי להיחנק מהעצמות? המדריך למבתר, שיהפוך את כל בורי הבורי לנסיכי נילוס

mako
פורסם:
הקישור הועתק

צעד ראשון: קשקש בקשקש

קחו סכין והעבירו אותו לאורכו של הדג, בנעיצה עמוקה.

צעד שני: שסע זה כאן

בעזרת אותה סכין, העבירו חתך לאורך חלקו העליון של הדג.

צעד שלישי: פילה להמונים

החדירו את הסכין לדג בפעם השלישית, והפרידו את פרוסת הבשר מהאדרה בצורה חלקה. חזרו על פעולה זו גם באגפיו האחרים של הדג, והרי לכם פילה תוצרת בית.