גילינו דרך פשוטה ומדהימה להכין פנקייקס דקיקים
תקראו להם פנקייק, קרפים או בלינצ'ס, אנחנו נזרום עם כל אחת מהאופציות – יש לנו חדשות מרעישות בשבילכם: מצאנו שיטה מדהימה להכין אותם דקים ואלגנטיים, והיא אפילו די ידידותית לכיריים והמטבח שלכם. הכירו את הידידה החדשה של הפנקייקים שלכם: תחתית המחבת

השבוע, במקרה לחלוטין, נתקלנו בסרטון שפוצץ לנו את המוח: מסתבר שאפשר להכין פנקייקים סופר דקים בעזרת החלק התחתון של המחבת! עכשיו תגידו, ובצדק: "זה לא פנקייק בכלל, זה בלינצ'ס", או לחלופין תטענו שמדובר בקרפ. אנחנו לא עושים אפליות בין מתכונים וממליצים לכם להתנסות בטריק הזה עם בלילות מכל הסוגים.
לפי השיטה המוצגת בסרטון עליכם להכין בלילה (לנוחיותכם, הנה מתכונים לקרפ, פנקייק ובלינצ'ס) בקערה גדולה - מספיק גדולה בשביל שתחתית המחבת תוכל להיכנס אליה. בשלב הבא יש לטבול את הצד החיצוני של תחתית המחבת בבלילה, ואז לטגן, הפוך ממה שאתם רגילים (כלומר, כשהמחבת הפוכה - ותחתיתה פונה למעלה). אם הבלילה תהיה מספיק שומנית והמחבת מספיק חדשה ונקייה - אפילו לא יהיה צורך בשימון.
יאללה, מחכים שתכינו ותספרו לנו איך יצא.