mako
פרסומת

הדרך הכי אדירה לקלף מנגו

נגמרו הימים בהם קילוף המנגו גורר אחריו נתזים לכל עבר, ידיים דביקות ומגבת מטונפת - קבלו את הדרך המהירה, הקלילה והבטוחה לקילוף מנגו. כל מה שאתם צריכים זה כוס, סכין ומנגו עסיסי וטעים

mako אוכל
פורסם:
מנגו
מנגו | צילום: istockphoto, istockphoto
הקישור הועתק

הנה משהו שכולם יודעים: מנגו זה טעים. מנגו זה עסיסי. מנגו זה פרי מושלם. עם השלמות, אגב, מגיעה גם המטלה הבלתי נסבלת כמעט הכרוכה בקילופו, כשכמויות נכבדות מהמיץ המפולא שלו נדבקות על הידיים ומסרבות לרדת גם עם טרפנטין.

קבלו טריק פשוט להפעלה שאינו דורש גאדג'טים מיוחדים וישדרג את חוויית המנגו שלכם פלאים: כל מה שאתם צריכים זה להצטייד בכוס, לייצב אותה היטב על השיש ביד אחת, וביד השנייה להצמיד חצי מנגו אל שפת הכוס וללחוץ אותו כלפי מטה. הנה, ממש כך:

ואתם יודעים מה, זה עובד אפילו באמצעות כוס פלסטיק: