mako
פרסומת

מיום שהתחלנו להוסיף את זה לפופקורן הוא טעים פי אלף

איך הופכים פופקורן מאחלה למדהים? וואו, זה כל כך פשוט שאתם לא מאמינים, ומצריך רק שני מרכיבים שאנחנו מתערבים איתכם שיש לכם בבית

מערכת אוכל טוב
mako
פורסם:
פופקורן
פופקורן בכמון | צילום: חן שוקרון, mako אוכל
הקישור הועתק

פופקורן לא צריך הרבה בשביל להיות טעים. למעשה, הוא לא צריך כמעט כלום. קצת שמנוניות, קצת מלח - ויש לכם אחלה פרטנר לצפייה בסדרה האהובה עליכם. אבל רגע - מה אם נגיד לכם שבמחי דקה וחצי נוספת של עבודה אתם יכולים לשדרג את הפופקורן מאחלה פרטנר לחטיף מדהים פלוס? לא הייתם מתעניינים?

אנחנו התעניינו, וכך למדנו שהדרך הפשוטה והטובה ביותר לשדרג פופקורן היא להוסיף לו טעמי אומאמי משגעים, ואת זה עושים - כמה נוח! - בעזרת רוטב סויה: ממיסים במחבת כמה כפות של חמאה ומוסיפים שפריץ נאה של סויה. כמה נאה? בואו נגיד שעל כל 3 כפות של חמאה כדאי להוסיף כף אחת של רוטב, או טיפה יותר. סיימתם? עכשיו טפטפו את תערובת הפלא שהתקבלה על הפופקורן המוכן, ותנו איזה ערבוב. בכמה רמות הוקפץ הפופקורן שלכם? מוזמנים לספר לנו בתגובות.