אוכל
אוכל

שיפודי פרגיות בטריאקי ושום

אנחנו אוהבים שיפודים, ואנחנו עוד יותר אוהבים כשהם מגיעים עם משהו טעים עליהם: שיפודי יקיטורי קטנים של פרגיות במשרה של שום וטריאקי - מנה עשירה בטעמים וקלה להכנה, אפשר על הפלנצ'ה ואפשר בתנור

|mako אוכל| פורסם10:05
פרגיות בטריאקי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.841reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

(ל-15-20 שיפודים)

  • 1/2 קילו פרגיות חתוכות לקוביות קטנות

למשרה

  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 1/2 כפית פלפל צ'ילי יבש טחון או פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית שטוחה פפריקה
  • 1 כף מיץ לימון

שיפודים

  • 15-20 שיפודי יקיטורי קטנים

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי המשרה יחד בקערה יחד עם קוביות הפרגיות ומשאירים במקרר כשהקערה מכוסה בניילון לשעתיים לפחות (מומלץ אפילו לילה לפני).

2משפדים על שיפודי היקיטורי 2-3 קוביות פרגית לשיפוד.

3צולים על מחבת פסים או על פלנצ'ה. ניתן לצלות את השיפודים בתבנית בתנור: מניחים את השיפודים בתבנית מרופדת ברצועות בצל על מנת למנוע התייבשות הבשר בזמן הצלייה, צולים בחום של 220 מעלות כחצי שעה או עד שהם שזופים.

לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל.

>> ובשבוע שעבר הכנו: קציצות בקר ברוטב שקשוקה
>> עשינו חשק לאסייתי אבל לא בא לכם לבשל? הכירו את ג'אסיה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il