אוכל
אוכל

פררו רושה ביתי

מחפשים להשקיע בערב השנה החדשה, אבל בלי באמת לעבוד קשה? המתכון הזה הוא ההזדמנות שלכם להשאיר רושם בל יימחה - בלי הרבה מאמץ

|mako אוכל| פורסם07:16
פררו רושה ביתי (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.6262reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרם ופלים
  • 6 כפות ממרח נוגט (אם אין - גם נוטלה תעשה את העבודה)
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גרם אגוזי לוז קלויים

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 30 גרם חמאת קקאו (אפשר להמיר בשמן קוקוס)
  • 60 גרם ברס (שברי אגוזי לוז מקורמלים)

אופן ההכנה:

1טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.

2מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז, ומעבירים להקפאה לשעתיים.

פררו רושהפררו רושה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3ציפוי: ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרו. מוסיפים את הברס ומערבבים.

4נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה. עוטפים בעטיפות זהב או מגישים ככה.

פררו רושהפררו רושה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il