
כדורי רפאלו ב-4 מרכיביםאם אתם, כמונו, בעניין של אפס עבודה וטונות של רושם (מישהו לא?), אתם פשוט חייבים להכיר את המתכון של רון יוחננוב לכדורי רפאלו. שקד בפנים, תערובת מתוקה ואלוהית של שוקולד לבן, קוקוס וחלב מרוכז וסגור העניין![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה: כדורי רפאלו - המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל1ממיסים את השוקולד הלבן בקערה חסינת אש במיקרוגל (או בשיטת בן מארי). 2אחרי שהשוקולד נמס, מוספים לקערה את החלב המרוכז ושלושת רבעי מכמות הקוקוס הטחון. מערבבים לקבלת תערובת אחידה. 3מניחים לתערובתלהתייצבכחצי שעה במקרר. כדורי רפאלו - הטמנת השקד|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מגלגלים מהתערובת כדורים (כל אחד במשקל 20 גרם, פחות או יותר) שבמרכז כל אחד מהם שקד. 5מצפים את הכדורים ביתר הקוקוס הטחון. שומרים במקרר. כדורי הרפאלו של רון יוחננוב|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |