איך מוציאים קטשופ מבקבוק זכוכית?
שלא תטעו, בקבוק הזכוכית עדיין חי ובועט, בעיקר במסעדות, ועושה לנו בושות בכל פעם שאנחנו מנסים להוציא ממנו קצת קטשופ. הנה 7 טיפים שיעזרו לכם להוציא את הרוטב האדום כמו מקצוענים

נכון שרוב האינטראקציה שלנו עם קטשופ מתבצעת בעזרת מתווך שנקרא "בקבוק פלסטיק לחיץ", אבל אל תטעו: קטשופ בבקבוק זכוכית עדיין קיים, בעיקר במסעדות, וגורם לאינספור פדיחות. הרי עוד לא נולד האדם שקיבל קטשופ בבקבוק זכוכית ולא התחרט שהוא ביקש אותו מלכתחילה. זה מתחיל בדפיקה על הבקבוק ונגמר בדפיקה של הראש בקיר, אם לא פיזית אז מטאפורית. כנראה שמבחינה פיזיקלית זה פשוט לא אמור לקרות - העניין הזה עם הקטשופ בבקבוק.

אז זהו, שהאתר CHOW הצליח למצוא לא פחות מ-7 דרכים שיעזרו לכם להוציא את הקטשופ מבקבוק הזכוכית בלי מאמץ מיוחד. והנה הן:
1. החזיקו את הבקבוק בזווית של 45 מעלות וטפחו על צוואר הבקבוק.
2. החזיקו את הבקבוק ביחד אחת והכו בו קלות בידכם השנייה, בעזרת האמה.
3. ודאו שהפקק סגור היטב ונערו את הבקבוק.
4. תפסו את הבקבוק בצוואר והניפו אותו בכל הכוח, כאילו אתם מנופפים במחבט.
5. החזיקו את הבקבוק כמה שניות תחת זרם של מים חמים.
6. הכניסו סכין אל הבקבוק וסובבו את הבקבוק סביב הסכין.
7. הכניסו קש נקי עד לסוף הבקבוק והוציאו אותו. זה יגרום לקטשופ להתחיל לזרום.
יש לכם עוד טיפים? ספרו לנו בתגובות