1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
2 טורפים בקערה ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שמן קנולה ושמנת להקצפה וטורפים שוב.
3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קקאו ושוקולית וטורפים שוב, עד שאין גושים.
עוגת שוקולד קראנץ'. אוקיי, זה די מדהים! | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
שלא לומר יפה | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
4 מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 30-35 דקות, עד שקיסם שמוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
5 בינתיים ממיסים בסיר קטן שוקולד מריר ושמנת, לגנאש. מערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה.
6 כשהעוגה יוצאת מהתנור מצפים בגנאש, ומחכים טיפה שהשוקולד ייספג קצת בפנים.
7 מכינים את ציפוי הקורנפלקס: ממיסים ביחד בקערה במיקרו חמאה, שוקולד ונוטלה. מערבבים ומוסיפים את הקורנפלקס. משטחים את התערובת על העוגה.
** אפשר לאכול מיד או לצנן במקרר למרקם יותר קריספי.
** לגרסת פרווה ממירים את השמנת להקצפה בקרם קוקוס או שמנת פרווה באותה הכמות, ואת החמאה במחמאה, נטורינה או כל תחליף חמאה אחר.