1 מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים את התבנית.
2 מחממים במחבת מעט שמן זית ומקפיצים את הפטריות עם הבצל הירוק רק עד לריכוך קל. אל תהרגו אותם לגמרי.
3 מוסיפים את המנגולד ומסירים מהאש.
4 טורפים בקערה גדולה ביצים, גבינה רכה, יוגורט, שום כתוש, חלב ו-2 כפות גבינה צהובה מגוררת. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים.
5 מוסיפים קמח ומערבבים היטב. מעבירים את הירקות פנימה ומערבבים מעט.
6 מעבירים את הבלילה לתבנית, מפזרים את יתרת הגבינה הצהובה ואופים 45-50 דקות.
המתכון פורסם לראשונה במאי 2022