1 מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים בקערה חמאה רכה, סוכר לבן, סוכר חום ומלח.
3 מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
4 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים. מתקבלת תערובת מאוד סמיכה, סטייל עוגיות שוקולד צ'יפס, וזה בסדר.
5 מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים ומיישרים.
6 מפזרים את שברי הפקאנים ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בבלונדיז יוצא עם פירורים לחים.
7 מצננים וחותכים לריבועים קטנים.
בתבנית | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
** שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.