1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. אני אוהבת שהנייר מציץ מהצדדים כי אחר כך אפשר פשוט להרים אותו ולחלץ את הבלונדיז מהתבנית בקלות.
2 מערבבים בקערה חמאה מומסת, סוכר חום בהיר וסוכר לבן.
3 מוסיפים ביצים ווניל וטורפים היטב פנימה.
4 בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לבלילה ובעזרת מטרפה מערבבים עד שאין גושים. מוסיפים שוקולד צ'יפס (אם רוצים) ומערבבים שוב.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית ומסדרים מלמעלה חצאי עוגיות לוטוס.
6 אופים 30 דקות, עד שקיסם שננעץ בבלונדיז יוצא עם פירורים לחים.
7 מצננים וחותכים לריבועים.
טיפים לבלונדיז
תרשו לנו להתקרב עוד קצת | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
ופרופיל | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
ריבוע | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
בתיאבון!