1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה.
3 מקציפים במיקסר ביצים (אין צורך להפריד חלבונים וחלמונים) על מהירות גבוהה. כשמתחילות להופיע בועות קטנות, מתחילים להוסיף לאט לאט ובהדרגה את הסוכר הלבן ואת המלח. מקציפים למשך 5-6 דקות עד שהבלילה ממש תפוחה למראה.
קינדר דליס ביתי. זה רק נראה מסובך, באמת | צילום:
נופר צור, mako אוכל
4 מוסיפים שמן קנולה וממשיכים להקציף. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את היבשים: קמח לבן, אבקת אפייה, קקאו ואבקת סודה לשתייה. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
5 יוצקים את הבלילה לתבנית. מיישרים ואופים כ-15 דקות (עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש).
6 מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר שמנת, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם מאוד יציב.
יותר יפה מהגרסה המוכרת בעינינו | צילום:
נופר צור, mako אוכל
7 חוצים את העוגה (בין שני החלקים יישב הקרם) ומעבירים חלק אחד למגש שעליו תוגש העוגה. יוצקים עליו את הקרם ומיישרים בעזרת מרית או כף. מכסים בחלק השני של העוגה ליצירת מעין סנדוויץ'.
8 מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל את השוקולד המריר והשמן. יוצקים את הציפוי על העוגה ומכניסים מיד למקרר.