mako
פרסומת

מה מכינים מאורז שנשאר מאתמול?

נשאר חצי סיר אורז במקרר? לעומר מילר, ישראל אהרוני ושיינא גרשוביץ יש רעיונות מקוריים במיוחד איך לנצל אותו. 3 מתכונים שאריות שחייבים לנסות

מערכת mako green
מערכת mako green
mako greenבחסות שופרסל green
פורסם:
פנקייק אורז של אהרוני
צילום: ישראל אהרוני
הקישור הועתק

פנקייק אורז

שף ישראל אהרוני במתכון שאריות מפתיע וטעים במיוחד לפנקייק מלוח עם בצל ירוק, בזיליקום, עגבניות מיובשות וגבינה.

כדורי סושי
צילום: שיינא גרשוביץ

כדורי סושי

אוהבים סושי? שיינא גרשוביץ במתכון שאריות טבעוני ונטול גלוטן שאין פשוט ממנו. מוסיפים לאורז אצות, סויה וירקות שאוהבים, מגלגלים לכדורים ומגישים עם רטבים שאוהבים.

ארנצ'יני של עומר מילר
צילום: עומר מילר

ארנצ'יני

את הפתרון לשאריות האורז האיטלקים גילו כבר מזמן, ועומר מילר מאמץ בשמחה. כל מה שצריך בשביל ארנצ'יני זה אורז מאתמול וגבינות שאוהבים. מכדררים, מטגנים ומתפנקים.