בלי בשר: 5 מתכונים לקציצות צמחוניות
מה יותר כיף מלנשנש קציצה או לביבה חמה שהרגע יצאו מהמחבת (או מהתנור)? קבלו את המתכונים הכי מוצלחים לקציצות נימחות, עסיסיות וסופר טעימות, שמבוססות על ירקות


קציצות כרובית משודרגות
מתכון כיפי במיוחד לאוהבי הכרובית, שבו הקציצות משודרגות במנת חלבון איכותי עם קינואה וטופו – שבנוסף לשדרוג הטעם והערכים התזונתיים גם הופך אותן למנה פרווה ומתאימה לטבעונים. התוצאה עסיסית וטעימה בצורה יוצאת דופן.

קציצות ערוק אפויות
קציצות הירק המטריפות האלו היו המתכון הכי אהוב בשבוע החולף, ובצדק. לביבות הירק הללו שמקורן במטבח העיראקי עסיסיות וממכרות גם בגרסה ללא טיגון ובאות טוב בתוך כריך, כתוספת לארוחת הצוהריים, כנשנוש או כמנה עיקרית.

קציצות בטטה ועדשים
המתכון הבא הוא ארוחת הצוהריים האידאלית שלנו: קציצות שמנמנות רכות ונימוחות, בעלות גוון זהוב כתום, שכל כך קל ופשוט להכין, והטעם שלהן הוא פשוט גן עדן עלי אדמות. והרוטב שלהן הכי קל וזריז שיש. אנחנו חותמים לכם שאפילו הילדים הסרבניים ביותר יטרפו בשמחה.

לביבות קישואים וגבינות
גם החתיכות הללו כבר כיכבו כאן והפכו לפופלאריות במיוחד, אולי כי הן לא דורשות טיגון, אולי כי הן כל כך פשוטות ומהירות להכנה, ואולי כי הן פשוט הכי טעימות שיש.

קציצות ועדשים שחורות
המתכון שכל טבעוני חייב להכיר – שילוב של עדשים שחורות וקינואה שיוצר חלבון מלא ואיכותי, המון ירק ותבלון מדוייק. כמה פשוט ככה טעים, תשאלו את ירדן.
