mako
פרסומת

מטבוחה ביתית חריפה

מהו יום שישי בצהריים בלי כריך חלה עם מטבוחה? קבלו מתכון למטבוחה ביתית חריפה שבאה טוב בכריך עם שניצל או קציצות ירק, וגם ככה סתם על פרוסת לחם

נטע ליבנה
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
מטבוחה ביתית
צילום: דניאל שכטר
הקישור הועתק

 

  • 1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות green
  • 1 קופסת שימורים עגבניות חתוכות green
  • 1 גמבה קצוצה דק
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • ½ פלפל חריף ירוק קצוץ דק (בלי גרעינים)
  • ¼ כוס שמן
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית סוכר

  1. מכניסים לסיר את כל המרכיבים למעט התבלינים
  2. מבשלים על אש נמוכה שעה וחצי. מערבבים מדי פעם ודואגים שהמטבוחה לא תידבק לתחתית הסיר
  3. מוסיפים את התבלינים, מערבבים וטועמים
  4. אם צריך מתקנים תיבול
  5. שומרים בקופסה אטומה במקרר