מה מכינים עם קישואים?
מוקפצים במחבת, אפויים בתנור, כתוספת לפסטה או כבסיס ללביבות משגעות, קישואים משתלבים נהדר בהמון מתכונים, אבל הם סובלים מיחסי ציבור לא מוצלחים. ולכן אספנו לכם כאן 6 מתכונים מנצלים שיגרמו גם לכם להתאהב בקישואים


קישואים ביוגורט
נתחיל במתכון שהוא גם פשוט וגם טעים כל כך של השף ישראל אהרוני, שפעם בכלל לא אהב קישואים - אבל אז הוא גילה איך להכין אותם. כאן הקישואים משתדכים ליוגורט למנה קלילה ומהירה, שמוכיחה שבטיפול נכון לא צריך הרבה כדי להפוך ירקות למעדן של ממש.

לביבות ללא טיגון
הלביבות האלו הם אחד המתכונים האהובים ביותר כאן במדור, ובצדק. לביבות של קישואים וגבינה שמכינים בקלת ומהירות ואופים בתנור. הן תוספת נהדרת, נשנוש מושלם ואם לא תחסלו אותן בדרך, גם אחלה ארוחת ערב קלילה, לצד מטבל יוגורט מרענן.

לביבות קישוא וטופו
עוד גרסה ללביבות, והפעם כזו שמתאימה גם לטבעונים ודורשת מינימום עבודה למקסימום טעם. אמנם הפעם מדובר בלביבות מטוגנות, אבל הן כנראה יעבדו מצויין גם באפייה.

פנקייק קישוא
לא חשבנו שנכתוב את צירוף המילים הזה, אבל הקונדיטור תומר אומנסקי מוכיח שלא רק שזה אפשרי, זה גם ממש טעים. הקישוא ממש לא מורגש בטעם אבל מעניק לפנקייקים מרקם מדהים וסופר עסיסי, וכמובן גם הופך את המנה המושחתת לקצת יותר מאוזנת ומוסיך ערך תזונתי. נסו ותופתעו.

ממרח קישואים וקשיו
כן, גם את זה אפשר להכין מקישואים! סתם ככה על פרוסה, כדי לגוון את הכריך ואפילו גמטבל לקרקרים בארוחת נשנושים כיפית מדובר בממרח טבעוני טעים, מהיר ופשוט במיוחד להכנה שדורש רק 4 רכיבים.

סירות קישואים ממולאות
קישואים ממולאים זו מנה קלאסית, אבל כאן מדובר מצד אחד על הגשה חגיגית ביותר, ומצד שני על דרך הכנה פשוטה ומהירה במיוחד. הקישואים ממולאים בקוסקוס מלא ומהיר להכנה, ובעשבי תיבול מרעננים. וכמו הרבה מתכוני קישוא, גם זה ילך נהדר לצד יוגורט.