mako
פרסומת

בצק אחד שני מתכונים

המתכונאיות רחלי קרוט ויונית צוקרמן נפגשו לבשל יחד ויצרו שני מתכונים מרכיב אחד- בצק פילו. האחד מתכון טבעוני לאגרול ירקות אפוי, השני מתכון לבורקס בשר – שניהם אפויים בתנור

מערכת mako green
מערכת mako green
mako greenבחסות שופרסל green
פורסם:
אגרול צמחוני אפוי
צילום: רחלי קרוט
הקישור הועתק

אגרול ירקות בתנור

רחלי קרוט פנתה לצד האסייתי במתכון פשוט וקליל לאגרול ירקות טבעוני, עם טוויסט בריא – הוא אפוי בתנור ולא מטוגן. את האגרול מגישים לצד רוטב מטריף של טחינה וסילאן.

בורקס בשר מבצק פילו
צילום: יונית סולטן צוקרמן

בורקס בשר

יונית צוקרמן לקחה את אותו בצק ממש לכיוון אחר לגמרי, ובחרה להכין בורקס בשר, בסגנון סיגרים, כם הם אפויים בתנור ומוגשים עם מטבל טחינה ואריסה. מכינים מהר, ומחסלים אפילו מהר יותר.