תפוחי אדמה קריספיים ואיולי טבעוני
המתכונאית שיינא גרשבויץ במתכון מטריף ופשוט במיוחד להכנה לתפוחי אדמה קריספיים ממכרים בציפוי שמן זית, תפוזים ומייפל שמגישים לצד איולי טבעוני מושלם
פורסם: 

תפוז סחוט בתוך שמן זית עם עם מייפל מעל תפוחי אדמה קריספיים זו החולשה החדשה שלי.
למזלי, הכנתי עם 3 תפוחי אדמה ולא 200. זה מתכון סופר פשוט וכלכךךךך טעים שיכול להשתלב לצד כל מנה.
- 
  3 תפוחי אדמה לא מקולפים
 - 
  1/3 כוס שמן זית אורגני שופרסל green
 - 
  תפוז גדול (השתמשתי בתפוז דם) סחוט
 - 
  מלח
 - 
  1/4 כוס (80 מ"ל) מייפל אורגני green
 
איולי טבעוני
- 
  340 חבילת טופו משי
 - 
  3 שיני שום
 - 
  רבע כוס שמרי בירה
 - 
  כף חרדל
 - 
  חצי לימון סחוט (או 3 כפות חומץ תפוחים)
 - 
  מלח לפי הטעם
 
- 
  שוטפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות
 - 
  מבשלים במים עד לריכוך
 - 
  מערבבים את שמן הזית עם התפוז, המייפל והמלח, שופכים מעל התפוח אדמה ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 35-45 דקות. ניתן גם לטגן את הכל במחבת רחבה או להכניס לאייר פריי יחד עם הרוטב ל-20 דקות על 190 מעלות
 - 
  טוחנים את כל מרכיבי האיולי בבלנדר למרקם רך ומעבירים לצנצנת אטומה. הרוטב נשמר עד 3 ימים במקרר
 
פרסומת
מצאתם טעות לשון?



