מהעץ לצלחת: האישה שמוכרת מאפי סנאים
ג'ס נוי אוהבת לבשל ומאמינה שהבשר שלה צריך להיות מקומי, לחיות בחופשיות (עד שהוא מגיע לתנור) והכי חשוב - שיהיה מקורי. אולי זאת הסיבה שהיא מוכרת מאפים מסנאים, יונים, ארנבים ועוד חיות קטנות שאביה הורג
ג'ס נוי הבריטית בת 22 אוהבת להכין מאפים מתוקים וקטנים עם אגסים מקורמלים, תפוחים, אגוזי לוז - ובשר סנאים. היא מבשלת את המכרסמים הקטנים והחמודים שאביה גארי בן ה-52 הורג באחוזה בה הוא עובד ומוכרת את המאפים בשוק איכרים ליד ביתה בסאפוק (אנגליה). (מקור)
אבל זה לא אומר שזה כל מה שתוכלו למצוא בדוכן שלה. בנוסף היא מכינה חטיפים מבשר יונים, ארנבים, פסיונים וחרטומני יערות (סוג של עוף; באנגלית: Woodcock). "לסנאים יש בשר מאוד טעים והמאפים מאוד פופולריים", סיפרה ג'ס. "אני אוהבת להכין דברים קצת שונים".

אבל לא כולם מקבלים את זה בקלילות כמוה והיא חשה צורך להסביר בצורה אפולוגטית מדוע הבשר שלה מוסרי כמו הבשר שאתם קונים בסופר: "זה בשר של חיות שלא היו כלואות מעולם, הן כולן מקומיות ואני יכולה להכין שישה סמוסה (מאכל הודי -א.ד.) או עשרה מאפים מסנאי אחד".
"אני נרגש שג'ס הביאה מוצר חדש ונפלא כזה לשוק", הצהיר ג'סטין פול, מארגן שוק האיכרים אסינגטון. "ואני מאושר שהלקוחות שלנו שומרים על ראש פתוח ומוכנים לנסות מזון חדש".