איך מכינים מגש אירוח לעוגות?
משדכים פמוט ישן וצלחת פשוטה, מקשטים בלכה צבעונית וכמובן לא שוכחים להניח עוגה טעימה; קבלו מדריך קצר וקולע, שלב אחר שלב. כמה פשוט, ככה מעורר תיאבון
מה קורה כשמשדכים פמוט ישן וצלחת פשוטה? מקבלים יצירת וינטאג' מפתיעה בדמות מעמד לעוגות. גם הלקים הצבעוניים שבמגירה ימצאו ייעוד חדש בחיים – עיטור הצלחת (למרות שתוכלו גם להשתמש בצלחת פורצלן מעוטרת ולחסוך את העבודה). קבלו מדריך קצר וקולע כיצד ליצור לעצמכם מעמד מעוצב ומנוקד. לזה אנחנו קוראים piece of cake.

החומרים:
צלחת פלסטית או צלחת פורצלן (חלקה או מעוטרת)
פמוט (רצוי פמוט יציב עם חלק תחתון וחלק עליון רחבים)
דבק חזק (כמו אפוקסי או E6000)
לק ציפורניים צבעוני

השלבים:
1. מנקים היטב את הצלחת ואת הפמוט משאריות לכלוך ושומן. מורחים דבק על חלקו העליון של הפמוט.

2. ממרכזים ומצמידים את הצד האחורי של הצלחת אל הפמוט.

3. מנקדים את הצלחת בעזרת לק צבעוני לציפורניים.

4. תוכלו לשלב נקודות מכמה לקים צבעוניים למראה ססגוני בסגנון רטרו.



צלחת ההגשה - באדיבות רשת ACE (המחיר: החל מ-5 שקלים לצלחת)
ואם האורחים כבר בפתח ולא הספקתם להתארגן על צלחת מאפה ידיכם, הנה כמה רעיונות בתשלום:

1. מעמד לעוגות, 89 שקל, איקאה. 2. מעמד לעוגה, 94.50 שקל באתר "חפצים". 3. קערת הגשה בצורת קרני אייל, מ-169 עד 369 שקל, גלריית ארביטמנ'ס. 4. כלי הגשה מקריסטל, 3,957 שקל, טולמנ'ס.
