mako
פרסומת

השיטה של הבלוגר לניקוי קרש חיתוך מלוכלך

קרש החיתוך הוא אחד הכלים השימושיים במטבח, ולפעמים נשארים עליו כתמים שלא יורדים במים וסבון. לפני שזורקים וקונים חדש, כדאי לנסות את השיטה הזו

מערכת LIVING
living
פורסם:
קרש חיתוך
צילום: טיקטוק creative_explained
הקישור הועתק

קרש החיתוך הוא אחד מסוסי העבודה של המטבח, ולא משנה אם אתם מסתפקים בסלט וחביתה או מעמידים סירים כל יום. השימוש הרב והנוזלים שניגרים בזמן החיתוך גורמים לכך שמהר מאוד קרש החיתוך מקבל כתמים שלא יורדים בשטיפה רגילה במים וסבון. מה עושים? מנסים את השיטה של ארמן אדאמיאן, שמתחזק חשבון טיקטוק המוקדש לבישול, טיפוח הבית וגינון ביתי עם 1.2 מיליון עוקבים.

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

בסרטון, שצבר כבר 1.1 מיליון צפיות, אדאמיאן מפזר על הקרש אבקת סודה לשתייה ומעט מלח, וסוחט מעל מיץ ליים. אחר כך הוא משתמש ליים החתוך כדי לשפשף את הקרש, שוטף במים – וזהו.

"הטיפ הזה עובד 100 אחוז. כרגע ניסיתי", כתב בתגובות אחד הגולשים, וגולש אחר הוסיף הסבר: "המלח מסייע לקרצוף, הליים מוסיף חומציות ואבקת הסודה הלבנה". כדי להוכיח שהוא לא סובב את הקרש או החליף אותו, אדאמיאן פרסם גם סרטון שבו מצולם תהליך הצילום של הטיפ. 

@creative_explained

Reply to @kevinrdz073 Behind the scenes of my last post. Proof I didn’t flip the board, but also shows my creative process ##bts ##bloopers ##magic

♬ original sound - Armen Adamjan
פרסומת

טיפ נוסף של אדאמיאן שכבר אימצנו הוא להשתמש בקליפת האבוקדו הריקה לצמחים קטנים במקום לזרוק אותה. הוא פשוט ממלא את הקליפה באדמה ושותל בה נבטים קטנים (אפשר גם לזרוע זרעים). לדבריו, הקליפה עשירה בחנקן ולכן מעודדת צמיחה. כשהצמחים גדלים, אפשר להעביר אותם עם קליפת האבוקדו לעציץ גדול יותר.