אל תפספסו: עידן יניב מחקה את פבלו רוזנברג
רגע אחרי ארוחת החג, יגיע עידן יניב אל המטבח הכי מוזיקלי בארץ כדי לשיר, לבשל ולהתארח אצל פבלו רוזנברג. יחד הם יכינו ארוחה טעימה במיוחד, יבשלו לנו דואט בלתי נשכח, ועל הדרך ימצא עידן את הזמן כדי לחקות את פבלו כמו שרק הוא יודע
גם את הסופ"ש הקרוב יקבל פבלו רוזנברג עם אורח שהוא חבר טוב, עידן יניב, כל כך טוב שהוא מרשה לעצמו להפגין את יכולות החיקוי שלו, על חשבון המבטא הארגנטינאי של פבלו. יחד יבשלו השניים, ישוחחו ושירו את הלהיט של עידן, "יותר מדי", אותו כתב והלחין פבלו. אתם מוזמנים לצפות בקטע מהתוכנית, ולנסות בבית את המתכונים אותם יכינו בתכנית.
שקדי עגל צרובים על הפלנצ'ה
חצי ק"ג שקדי עגל עליונים
מלח ופלפל לפי הטעם
לימון
להגשה:
ארטישוקים משומרים
עגבניות צלויות
מעט שמן זית
עירית קצוצה
אופן ההכנה:
- מתבלים את שקדי העגל במלח ופלפל, צולים על הפלנצ'ה, ותוך כדי מתבלים גם במיץ לימון.
- לצד שקדי העגל צולים גם את העגבניות על הפלנצ'ה.
- מגישים את השקדים לצד ארטישוקים והעגבניות הצלויות. מזלפים שמן זית ומקשטים בעירית קצוצה.
שוקרוט ומחבת נקניקים
לשוקרוט:
חצי כרוב לבן
בצל גדול
200 גרם כרוב כבוש
כוס יין לבן
כפית שום כתוש
כף חומץ בלסמי
כפית זרעי קימל
כפית זרעי חרדל יבש
כף ג'וניפר (זרעי ערער)
2 עלי דפנה
מלח ופלפל לפי הטעם
למחבת נקניקים:
קבנוס
חזה אווז מעושן
נקניקיות בקר
להגשה:
חרדל
אופן ההכנה:
- מכינים את השוקרוט: פורסים דק את הכרוב ומבשלים עם כל שאר החומרים יחד עד לריכוך.
- בינתיים מקפיצים במחבת את הנקניקים.
- מגישים את הנקניקים לצד חרדל ושוקורט.
בתיאבון!
"פבלו, אוכל וחברים" עם עידן יניב, שישי, 11:00 (שידור נוסף ב-22:00), ערוץ 24