mako
פרסומת

גורן: "אתה זורק צלחות וצועק", ביטון: "זה היה בשביל הפוזה"

זה ידוע שסרוויסים זה דבר מלחיץ במיוחד. מצד אחד לקוחות מחכים, מצד שני השף רוצה שכל מנה תצא מושלמת - ויחד נוצר כאוס גדול. בשיחה בין קרין גורן לאבי ביטון ב"הקינוח המושלם", ביטון סיפר על הדרך בה התמודד בעבר עם הלחץ של הסרוויס והשינוי שעבר עד היום

דסק קשת 12
mako
פורסם:
קרין גורן ואבי ביטון
צילום: הקינוח המושלם, קשת 12
הקישור הועתק

"אני בלחץ, אני נורא מזדהה עם המתמודדים", משתפת קרין גורן רגע לפני חצי הגמר השני של "הקינוח המושלם" (הערב, אחרי החדשות, קשת). התחרות הקשוחה מובילה את המתחרים להתמודדות עם עומס ולחץ, וגורן מציפה את הנושא מול חבריה לפאנל השופטים: "אני חושבת על זה שהם מוגבלים בזמן ובטח לא ישנו בלילה".

דווקא אז, אבי ביטון שנשם סרוויסים כל חייו ויודע מה זה לעמוד מול עומס בלתי נגמר, מציע זווית אחרת להסתכלות: "האדרנלין שהם חווים עכשיו, זה כיף אדיר", משתף ומזכיר את הלחץ של הסרוויסים שעשה לאורך השנים. גורן כמובן מנחיתה אותו לקרקע ומשיבה: "אתה זורק צלחות, אתה עושה צעקות". 

בווידוי מפתיע, ביטון מאשר את מה שגורן אמרה ומספר על הדרך שעבר משף מתחיל לשף מנוסה: "כשהייתי בן 24 פתחתי את המסעדה הראשונה שלי, 'אדורה', אז ברור שהיו צלחות במטבח אבל זה היה בשביל האוונטה והפוזה, ה'שף העצבני'", חושף וממשיך: "היום בסרוויס אני מפחד על הסרוויסים, זה יקר".